Friday, August 1, 2008

Where is my mama?!

Peepss!! Helpppp meee!! I am sooo exciteddd.

FOUR years ago, I drew something for my fren, Siluman (hensem and single lagi). It was my first time using Adobe CS. And it was my first cartoon strip. Somehow, I lost it from my harddisk and stop drawing after that.

And just now, Siluman send me a copy of the cartoon. He keeps it!!! Thanksss darling!! OMG, seriously I dah putus harapan mencari this strip ok.

So now, presenting my ntah-apa-apa drawing, but I lurrrveeee it soooo much!!!




The story is, baby panda sleeping with mama panda. Then mama panda woke up and gone. Baby panda saw the back of mama panda (she thinks it is). But actually it is a TAPIR!


Don't you think it is cute?!!?!

Oh my...aku perasan ianya sangat comel okkk. Ahhh tak kisah. Comel gakkkk.

Btw, the original size is bigger. Uwaaaaaa. Tak kisah lah, it's better than nothing right?

I am sooo happyyyy for this!! Siluman, thanks a lot dude!


Mwahhhhhhhh allllll

7 comments:

  1. :) mcm pernah tgk drawing ni..

    ReplyDelete
  2. Aleeya, really?? Mine or not? hehe me pun tak sure me got the idea sendiri2 or me terbaca somewhere

    Shani, comel mcm hg :P

    ReplyDelete
  3. tiut miut laa ur drawing..hehehe
    err..naper bagi kat encik siluman yang segan silu itu?? adakah???ahahaahhaha

    ReplyDelete
  4. Aandes tiba-tiba menjadi mulut manis :P

    ReplyDelete
  5. owh disini rupanya drawing utk me ni..gila lama tak tgk...drawing ni..sanggup email photobucket utk dapatkan semula account ni semata2 k

    mrs hafiz - mmg pernah tgk..sbb ada dalam posting thethreestooges. hehehe

    terima kasih again to aan coz lukiskan walaupun dia amat malas waktu tu..hehehehehe :p

    ReplyDelete
  6. Wahhhh..seriously Siluman? Sampai kena email photobucket. Nampak sgt lama tak pakai account tu hehe. Terharunya aku sob sob. Ahaha thanks again darling! >:D<

    ReplyDelete