Thursday, January 28, 2010

what we shud call her?

this going to be v short as im updating using my hp n the mcro kebod is killing me. just to tell that mommy n baby doing great n today mark the 6th day i fully bf zahra elena..yeay! oh ya, we have little problem here, suddenly we dunno what to call our pwincess, zahra or elena? what do u think? i know we've been calling her zahra but since yesterday mcm tersasul panggil elena..so confused. please share w me ur thought..thanks. p/s:i still browsing ur blogs only cant comment much. see, i dont even know how to make paragraph using this phone grrrrr. so keep on blogging ya. mommy here need updates. and dun forget to cast ur vote, zahra or elena. mwahhhhhhh

17 comments:

  1. i vote for zahra :)

    bila nk jumpa baby zahra secara live ni?

    ReplyDelete
  2. Me pun confuse...

    Zahra sounds firm and beautiful~

    Elena sounds cute~

    ReplyDelete
  3. Zack for zahra

    eiy for elena

    hehehe

    ReplyDelete
  4. me vote for zahra coz its sound beautiful and expensive(zara boutique..ihiks)

    ReplyDelete
  5. Aan, better Zahra, cos ada meaning. elena xde meaning. So ada meaning bila panggil pon mcm mendoakan utk dia.

    ReplyDelete
  6. i vote for zahra.. but once a while panggil la elena.. dan kdg2 penuh2 zahra elena... anak sedara i pun gitu, lama2 get used to both panggilan and he answers to both.

    ReplyDelete
  7. MY OPINION:
    if u plan 2nd baby girl pun nk letak nama zahra, pnggil dia elena. sebab nant bila dia masuk sekolah, kawan2 akan panggil dia zahra

    n bila adik dia (yg also nama zahra) pun masuk sekolah, kwn2 adik dia pun akan panggil adik dia zahra

    nanti2, bila kawan diorang call n nak cakap dgn zahra, mesti mommy akan confuse which zahra

    MY VOTE
    zahra

    ReplyDelete
  8. elena takde meaning ke, fiena..
    but its nice.. hehe

    zahra pun ok.. elena pun ok..
    kalau me panggil penuh..
    zahra elena.. :p

    ReplyDelete
  9. zahra...lebih kurang cam nama anak tulip ler plk...hehe....

    tak kisah panggil apa, yg penting bila besar nanti pnggillah nama yg penuh, supaya maknanya tidak tersembunyi...

    i just call my daughter Aisya Zara..not even me call her nama penuh, tok2, tokwan, jiran semua panggil dia nama penuh...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Salam,

    kita piluh nama elok utk anak... bila panggil nama dia, kita doakan dia. baik maksud, baiklah doa utk dia...

    maka, better panggil nama dia...

    P/S: I LOVE your mum! jeles my mum tak mcm tu... pinjam sehari bleh :P

    ReplyDelete
  11. Tatty, kalau kita duduk dekat me confirm my mom will teman u ehehe

    ReplyDelete